Alla TFF:are till Vångavallen

På måndag spelar laget i vårt hjärta sista matchen innan uppehållet, för motståndet står BP som imponerat oerhört hela våren. Efter en tung juni månad där poängutdelningen inte blivit som alla hoppats på måste vi nu samla våra sista krafter. Så alla TFF:are kom till Vångavallen måndagen 26/6 kl 19.00 och visa laget ert stöd. I motgångar föds framgångar, det är nu som spelarna och tränaren behöver känna stödet från supportrar och övrig publik. Om vi står samlade på norra stå och ger vårt yttersta kan jag nästan garantera att Winqvist och hans pågar gör sitt absolut bästa för att vi förhoppningsvis skall få glädjas och njuta av 3 poäng. Nu ger vi TFF den största support och visar att vi menar – aldrig ska vi backa vi står alltid upp för er – innan vi tar fotbollsledigt och njuter av sol, bad, värme och ledighet. Trevlig midsommar.

VÄL MÖTT PÅ MÅNDAG ALLA TFF:ARE

Ett kommentar till

Kommentera